Kuveyt Türk Bankası, Türkiye'de yatırımlarını büyütmekte ve her sene büyük gelişmeler göstermektedir. Bünyelerinde istihdam eden nitelikli personeller ile özel çalışmalar yapan Banka yeni personel alımları ile müşteri memnuniyetini artırmayı ve daha da büyümeyi hedeflemektedir. Buna göre Kuveyt Türk Bankası yayınladığı ilanlar ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere öğrenci, lise, önlisans ve lisans mezunu adayları personel olarak almaktadır. Yeni yayınlanan ilan ile Kuveyt Türk Bankası lisans mezunu ya da üniversite öğrencilerini işe alacak.

Hangi Şehirler İçin Alım Yapılacak

Kuveyt Türk Bankası personel alımı yapacak peki alınacak olan personeller hangi şehirlerde istihdam edecek? Yayınlanan bildiriye göre;

Zonguldak, Osmaniye, Bursa, Mersin, Bartın, Manisa, Mardin, Denizli, İzmir, Isparta, İstanbul, Muğla, Çorlu

Yukarıda adı geçen şehirler için personel alımı yapacak. Söz konusu banka diğer özel bankalar gibi interaktif iş ilanları sitesi araclığı ile başvuruları kabul etmemekte ve iş ilanlarını resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları kısmında ki açık pozisyonlar aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Söz konusu ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda verilen linki takip ederek öz geçmiş formlarını bırakabilir. Her pozisyon için nitelikler farklı olduğu için yine aşağıda ki linkte belirtilen pozisyonlara adaylar tıklayarak hangi niteliklerin olması gerektiğini de öğrenebilmektedir.

https://www.katilbize.com/w/kt/katilbize.aspx
Editör: TE Bilisim