Ülkemizin en tanınır özel bankaları arasında yer almakta olan ING Bank yatırımlarına devam ettiği gibi ülkemizde en kalıcı ve köklü banka olabilmek için adımlarını atmaya devam etmektedir. Açık pozisyonları için online iş ilanları sitelerinden ilan yayımlamakta olan ING Bank yeni ilanlar yayımladı.

ING Bank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için memur alınıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: ING Bank Yayımlanan Pozisyon: 25'e Yakın Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

ING Bank ilan ettiği 25'e yakın açık pozisyon için çok sayıda banka personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için ING Bank personel alımı yapacak. Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi Gişe Yetkili Yardımcısı Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmeni Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 20 açık pozisyona banka personeli ING Bank tarafından alınacaktır. Peki başvuru detayları nedir.

BAŞVURULAR

ING Bank Türkiye geneli yukarıad verilmiş olan pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linkleri takip ederek müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KGD7aO

TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim