Türkiye'nin önde gelen özel sektör bankaları arasında yer alan ING Bank açık pozisyonları için şubelerde ve genel müdürlüklerde istihdam etmek üzere banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. 

ING Bank banka memuru, personeli alımı ilanlarını hazırlayarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacak, aranacak şartlar nedir, ING Bank banka memuru alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: ING Bank Yayımlanan Pozisyon: 25'e Yakın Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

ING Bank ilan ettiği 25'e yakın açık pozisyon için çok sayıda banka personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için ING Bank personel alımı yapacak. Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi Gişe Yetkili Yardımcısı Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmeni Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 20 açık pozisyona banka personeli ING Bank tarafından alınacaktır. Peki başvuru detayları nedir.

BAŞVURULAR

ING Bank yukarıda belirtilmiş olan detaylara göre 25'e yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir. Aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip edecek adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Uygun adaylar için ING Bank tarafından iletişim kurulacaktır.

https://goo.gl/KGD7aO 
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ