Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulmuş ve en çok müşteriye hizmet vermekte olan bankalar arasında yer alan ING Bank şu anda Türkiye geneli 257 banka ile hizmet vermekte olup özellikle kredi konusunda uyguladığı uygun faiz oranları ile hem müşterileri kendisine çekmekte hem özel sektör firmaları ile anlaşma yapmakta hemde çok yüksek vadeli hesap faiz oranları sayesinde müşteri hacmini kısa sürede oldukça genişletmeyi başarmıştır.

ING Bank işlemlerde eksikliğin yaşanmaması ve tüm işlemlerin aksaksız yapılabilmesi için tespit etmiş olduğu yeni kadrolar için banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. ING Bank tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki banka memuru alımı hangi pozisyonlara yapılmaktadır ve adaylardan hangi şartlar aranmaktadır?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

ING Bank tarafından yayımlanan ilanlarda hangi şartlar aranıyor? Buna göre adayın bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, ses tonuna ve diksiyonuna dikkat ediyor olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, kılık kıyafetine önem verip bakımlı olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

ING bank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacak? Buna göre BT güvenlik izleme uzman yardımcısı, uluslararası yönetim raporlama yönetmeni, bilgi yönetimi bilgi mühendisi, uygulama geliştirme kart yönetim analisti, kredi izleme yöneticisi, mobil satış yönetim yetkilisi gibi pozisyonlar için memur alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Başvurularını yapacak olan adayların öncelikle https://goo.gl/bQ2cys linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim