Ülkemizde faaliyetlerine 2007 yılında Oyak Bank'ın bütün hisselerini satın alarak başlayan ING Bank 10 senedir başarılı bir grafik ile milyonlarca müşteriye hizmet etmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin iyi olması ve işlemlerin daha hızlı gerçekleştirilmesi için açık pozisyonlarına memur alımı yapan ING Bank yeni personel alımları yapıyor.

ING Bank tarafından ilan edilen ve interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulan açık pozisyonlar için memur alımı yapmakta olan ING Bank yayımlamış olduğu 20'ye yakın açık pozisyon için memur alımı yapıyor. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: ING Bank
Açık Pozisyon Sayısı: 20'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


ING Bank 20'e yakın açık pozisyon için memur alımı yapıyor. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecektir.
Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi
Gişe Yetkili Yardımcısı
Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmeni

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için memur alımı gerçekleştirilmektedir. Alınacak olan personeller şube ve genel müdürlüklerde istidam edecek olup başvurular için adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KGD7aO
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ