Türkiye'de kurulan yabancı sermayeli özel bankalar arasında yer almakta olan ING Bank ülkemizin dört bir yanında bulunduğu şubeler ile hizmetlerini sürdürmekte olup şu anda Türkiye geneli 256 şube ile çalışmalarına devam etmektedir. Yeni şube açılışlarını sürdüren ING Bank aralıklarla banka memuru alımı gerçekleştiriyor.

ING Bank açık olduğu pozisyonların doldurulması için banka memuru alımları gerçekleştirmekte olup banka memuru alımı ilanları ING Bank tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni duyurulan ilanlar ile ING Bank müdürlükleri ve şubeleri için banka memuru alımı yapıyor. Peki alınan pozisyonlar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

ING Bank açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için banka memuru alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre kobi, ticari ve kurumsal bankacılık iş analisti, kıdemli yazılım mühendisi, yeni mezun analist, yazılım danışmanı, internet bankacılığı ve portal uygulama kıdemli yazılım personeli pozisyonları için banka mmeuru alınacaktır. Peki şartlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ING Bank banka memuru alımı ilanında aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, varsa sertifikalara sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, yazılı ve sözlü iletişim kanallarında başarılı olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak şartları aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların başvurularını yapmak için tarayıcılarını url bölümüne https://goo.gl/bQ2cys linkini yapıştırması ve git butonuna basması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar başvurularını gerçekleştirebilir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim