Ülkemizin bankacılık sektörü konusunda en önemli kuruluşlardan bir tanesi olan özel sermayeli ING Bank yeni yatırımlarına devam ederek Türkiye geneli milyonlarca müşteriye hizmet etme yolunda adım adım büyümektedir. Müşteri ilişkilerinin artması için personel alımları gerçekleştirmekte olan ING Bank yeni ilanlar yayımlıyor.

ING Bank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında firmanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki ilana ilişkin detaylar nedir, hangi pozisyonlara alımlar yapılacak?

İLAN HAKKINDA BİLGİLER

Alım Yapacak Firma: ING Bank
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

ING Bank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacaktır. Alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Mobil Satış Temsilcisi
Menkul Değerler İzmir İrtibat Bürosu Yatırım Danışmanı
Süreç Mükemmelliği-Analist
Ağ ve Güvenlik Kıdemli Sistem Yöneticisi
Bilgi Yönetimleri Operasyonları-Yetkili Yardımcısı
Süreç Mükemmeliği Danışmanı

Yukarıda ING Bank'ın hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı gösterilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURULAR YAPILIR?

ING Bank bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu linkte tüm pozisyonlar verilmiş olup adaylar uygun pozisyonlar için girişlerini yapabilir, nitelikleri öğrenebilir ve kendisi ile bankanın nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını yine aynı kaynak üzerinden yapabilir.

https://goo.gl/U4uQaG
TÜM BANKA İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ