Ülkemizde yıllardır faaliyetlerine devam ettirmekte olan ING Bank bünyelerinde bulunan açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında ING Bank resmi sitesi aracılığı ile duyuru yaptığı gibi yine internet ortamı aracılığı ile de açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

ING BANK interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için banka memur personel alımı yapacak. Peki ING Bank hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

Açık Kadro Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


ING Bank yayımlamış olduğu 40'a yakın pozisyon için banka memur personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

İş Ortaklıkları Saha Yönetimi Yetkili Yardımcısı
Finansal Kurumlar,Borç Sermaye Piyasası Yönetmeni
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni / Yetkilisi
Yetkilendirme Servisi Yetkilisi / Yönetmeni
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni / Yetkilisi
Kıdemli Avukat - Krediler Yasal Takip Bölümü
Yönetici Asistanı
Bireysel Kredi Risk Analitikleri ve Süreç Uzmanı
Fiyatlama Modelleri İş Yöneticisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 40'a yakın kadro için ING bank memur personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

ING Bank 40'a yakın kadro için personel alıyor. Peki nasıl müracaat edilir? Aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar gerekli kadrolar için aranan nitelikleri görebilir ve aynı kadro üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/3y9b8K
Editör: TE Bilisim