Ülkemizinde yabancı sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan ve popülerlik seviyesini her geçen gün arttığı gibi Türkiye'de 257 şube ile hizmetlerini sürdürmekte olup yeni müşteri hacmi kazanabilmek için farklı alanlarda kampanyalar gerçekleştirmektedir.

Büyüme oranını artırdığı gibi açık olan pozisyonların doldurulması için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. İlgili banka memuru alımı ilanları ING Bank tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru aımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için banka memuru alınacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

ING Bank iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, genç ve dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, diksiyonu düzgün olmak, kılık kıyafetine özen gösterir ve bakımlı olmak şartları aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

ING Bank açık olan pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır? Buna göre alınacak pozisyonlar veri merkezi ve sistem operatörü, ağ ve güvenlik kıdemli sistem yöneticisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, genel müdürlük stajyeri, süreç mükemmelliği kıdemli danışman, gişe yetkilisi, şubelere stajyer, java yazılım geliştirme uzmanı, kobi, ticari ve kurumsal bankacılık iş analisti pozisyonlarına banka memuru alımı yapılmakta olup alım ilanına adayların başvurularını yapabilmek için https://goo.gl/EjDvMW linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak uygun pozisyonlarına başvurularını yapması gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim