ING Bank açık pozisyonları için yayımladığı ilanlar doğrultusunda memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. ING Bank memur alım ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

ING Bank tarafından kamuoyuna yeni duyurulan banka memur ve personeli alımı ilanlarına bakıldığında çok sayıda farklı pozisyonlar için alımların gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki ING Bank hangi pozisyonlar için memur alımı yapıyor, detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: ING Bank

Yayımlanan Pozisyon: 20'e Yakın

Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

ING Bank açık pozisyonları için çok sayıda banka memuru ve personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel, memur alımları yapılıyor.

Yazılım Geliştirme Kıdemli Yazılım Mühendisi
Gişe Yetkili Yardımcısı
Ticari Krediler Tahsis Grubu Yönetmeni
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Kredi Risk Yönetimi Dönemsel Çalışan
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Yatırım Ürünleri Yönetimi Yönetmeni

Yukarıda ki pozisyonlar için ING Bank personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki adaylar ING Bank banka personeli alımına nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

ING Bank personel alımına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek hangi pozisyon için aranan şartın ne olduğu hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını yine aşağıda ki link aracılığı ile yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/KGD7aO
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ