Türkiye’de faaliyetlerine uzun yıllardan bu yana devam eden ve Türkiye’nin en köklü bankaları arasında kendine yer bulan ING Bank 29 personel alacak. Peki ING Bank personel alımı hangi pozisyonlarda yapılacak? İşte ING Bank personel alımı detayları
Köklü bir banka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ING Bank, yeni personel alımları yapmaya hazırlanıyor. 29 açık pozisyona başvuruları kabul ettiğini açıklayan ING Bank, personel alımını yurtdışında practica kampı kapsamında yapacak.

Kimler Başvurabilir

En az üniversite mezunlarının başvuru yapacağı pozisyona yüksek lisans mezunu ve hala yüksek lisans eğitimine devam edenler de başvurabilecek. Başvuru için adaylarda tecrübe aranmıyor. Ancak yurt dışı kampı olacağı için açık pozisyonlara başvuru yapacak olan adayların akıcı bir şekilde İngilizce konuşuyor olmaları gerekiyor. ING Bank’ın bu alımları üniversite öğrencileri için iyi bir kariyer fırsatı olarak değerlendiriliyor. Ayrıca kamp sırasında öğrencilerin kendilerini kanıtlamaları ve kozlarını paylaşabilmeleri için yarışmalar da düzenlenecek.

Adaylar kamp sırasında başarı sağlamaları durumunda ING Bank bünyesinde uluslararası yönetici adaylığına geçiş yapabilecek. İngilizce bilen ve üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olan adaylar için başvurular 15 Aralık 2016 tarihinde bitiyor. ING Bank’ın öğrencilere büyük fırsat olarak başlattığı bu alımlarda kamplar 23 Şubat -2 4 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak. Açık pozisyonlara başvuru yapmak isteyen ve aranılan şartları taşıyan adaylar, kariyer sitelerinden ve ING Bank’ın resmi internet sitesi üzerinden Başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Link için aşağıda ki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

https://www.ingbank.com.tr/tr/ingbank/insan-kaynaklari
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim