Ülkemizin son yıllarda en tanınır bankaları arasına giren ve müşterilerine daha iyi hizmet vermek için faiz oranlarını uygun tutan, çalışmalarına ara vermeden devam eden HSBC Bank Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürdüğü gibi açık pozisyonları içinde banka memuru alımları gerçekleştirmektedir.

HSBC Bank Anonim Şirketi tarafından banka memuru alımları kuruluş tarafından yapılmakta olup alım yapılacak pozisyonlar hazırlanmakta kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Buna göre yeni yayımlanmış ilanlar da HSBC Bank Anonim Şirketinin çok sayıda en az lise mezunu memur alımı yapacağı görülüyor. Peki detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Banka: HSBC Bank Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 20'e Yakın
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

HSBC Bank Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20'e yakın kadro için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki HSBC Bank Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alıyor ve detaylar nedir?

Yönetici Asistanı
Engelli Memur
Operasyon Merkezi Uzman Servis Operatörü
Veritabanı Yöneticisi
Genel Başvuru
Financial Crime Investigation Manager Sanction

Yukarıda HSBC bankasının memur alımı yapacağı kadroların bir bölümü verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HSBC Bankasının memur ve personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi, pozisyonlar hakkında bilgi edinmesi, niteliklerin ne olduğunu öğrenmesi ve müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/LKVCW7
DİĞER BANKA MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim