Ülkemizin kamu bankaları arasında yer almakta olan Türkiye Halk Bankası Halkbank Türkiye geneli 969 şube ve yurt dışında ise 5 farklı şube ile milyonlarca müşterisine hizmet vermektedir. Müşterilerine kredi verirken uygun faiz oranı veren Halkbank mevduat, vadeli hesap faiz oranlarını da yüzde 15 seviyesine yükselterek müşteri memnuniyetini artırmaya devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Halkbank'ın banka memuru alımı yapacağı duyurulmuştu.

BİN 300 MEMUR NE ZAMAN ALINACAK?

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan duyuru ile bu sene içerisinde ilk aşama olarak bin 300 memur alımının yapılmasının planlandığı vurgulanmıştı. Ancak henüz ilan yayımlanmadı peki alımlar ne zaman yapılacak? Konu hakkında şuan resmi bir bilgi yok yani alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor fakat yakın zamanda ilanların kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

Öte yandan alımların hangi pozisyonlar için yapılacağına ilişkin de yok ancak genel olarak gişe görevlisi, müşteri hizmetleri temsilcisi, hizmetli, şoför, güvenlik görevlisi, müfettiş yardımcısı vb. gibi kadrolar için banka memuru alımının yapılması beklenmektedir. Türkiye Halk Bankası Halkbank tarafından bin 300 banka memuru alımı yapılması ön görülmekte olup alım ilanı yayımlandığında İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

BANKA MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim