Türkiye'nin en büyük bankalarından bir tanesi olan Halkbank personel alımı yapmaya devam ediyor. Yatırımlarını artıran ve müşteri memnuniyetini geliştirmek için nitelikli personel arayışı içerisinde olan Halkbank her sene personel alım ilanlarını resmi internet sitesinden yayımlamış olduğu bildiriler ile duyurmaktadır. Söz konusu personeller yazılı ve sözlü sınavlara tabii tutulmakta ve burada başarılı olanlar Halkbank bünyesinde çalışmaktadır. Yeni açılan şubeler, eski şubeler ve genel müdürlülükler için personel alımı yapılırken yeni yayımlanan bildiriye göre Halkbank 565 personel alımı gerçekleştiriyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Kaç Personel Alınacak?

Halkbank toplam 565 personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak ve hangi pozisyon için kaç personel alınacak?

Müfettiş Yardımcısı - 25 Personel
İç Kontrolör Yardımcısı - 40 Personel
Uzman Yardımcısı - 475 Personel
Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı - 25 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan detay ile hangi pozisyona personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Aynı zamanda hangi pozisyon için kaç personel alımının gerçekleştirileceği de yanında ki rakamlar ile açıklanmıştır.

Halkbank'ın personel alım ilanını resmi internet sitesinden bulabileceğiniz gibi aşağıda ki bildiriler ile de detayları görebilirsiniz. Alım için başvurular 19 Eylül 2016 Pazartesi gününden itibaren başlamış olup adaylar sınava tabii tutulacak. Sınava girmek isteyen adaylar Halkbank'a 70 liralık ücreti ödeyecek ve başarılı olan adaylar mülakatlara alındıktan sonra buradan da başarılı olanlar Halkbank bünyesinde istihdam edecek.

Bilişim Teknolojileri Uzman Yardımcısı Alımı İçin Tıklayınız
Müfettiş Yardımcısı Alımı İçin Tıklayınız
Uzman Yardımcısı ve İç Kontrolör Yardımcısı Alımı İçin Tıklayınız