Halkbank her sene boş bulunan pozisyonların doldurulması için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Yakın zamanda personel alımı yapması beklenilen ve bayramdan sonra ilan yayımlanmaz ise Ekim ayında ilanları yayımlaması beklenilen Halkbank daha erken davrandı ve resmi internet sitesi aracılığı ile 565 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda çalışacak? Başvurmak isteyen adayların hangi niteliklere ve belgelere sahip olması gerekiyor. İşte tüm detaylar haberimizde.

Hangi Pozisyonlar İçin Kaç Kişi Alınacak

Halkbank 565 personel alım ilanını yayımladı. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek ve hangi pozisyon için kaç personel alımı gerçekleştirilecek.

Müfettiş Yardımcısı - 25 Personel
İç Kontrolör Yardımcısı - 40 Personel
Uzman Yardımcısı - 475 Personel
Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı - 25 Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için alım yapılacağı belirtilmiş olup her pozisyon için yanlarında belirtildiği kadar personel alımı gerçekleştirilecektir.

Kimler Başvurabilir

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Sicili temiz olmak
Ağır hapis ya da 6 aydan fazla hapis yatmamış olmak
Bankacılık kanunlarına göre yasaklanmamış olmak
1986 ve sonrası doğumlu olmak

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Halkbank tarafından belirlenmiş olup söz konusu banka aynı zamanda adayların kılık kıyafetlerine özen göstermesi, müşteri memnuniyetine önem vermesi, çözüm odaklı olması, ekip çalışmasına yatkın olması, sağlığı iş yamaya yatkın olması ve diksiyonunun da düzgün olmasını istemektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki bağlantıları incelemesi gerekmektedir.

Bilişim Teknolojileri Uzman Yardımcısı Alımı İçin Tıklayınız
Müfettiş Yardımcısı Alımı İçin Tıklayınız
Uzman Yardımcısı ve İç Kontrolör Yardımcısı Alımı İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim