Halkbank personel eksikliği için banka personeli alım duyurusu yayımlamıştı. Halkbank yapmış olduğu duyurusuna farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 1295 kişilik boş kadro ile personel alımı yapıyor. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak ve türkiye genelinde alım yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuruda bulunabilir. Başvurular Ekim ayında başlamıştı ve hala devam ediyor. İşte alım ile ilgili detaylar şöyledir;

HALKBANK HANGİ KADROLARDA ALIM YAPACAK?

Halkbank bünyesindeki personel eksikliği için toplamda 1295 kişilik boş kadro ile alım yapıyor. Buna göre Halkbank, İstanbulda' 35 Müfettiş yardımcısı, 25 İç Kontrolör Yardımcısı, 170 Uzman Yardımcısı, 10 Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı, 5 Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı ve 50 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 295 personel alacak. Tüm Türkiye genelinde ise 1000 kişilik kadro ile Servis Görevlisi alacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Halkbank personel alımı başvuruları Ekim ayında başlamıştı. Başvurular Kasım ayında da hala devam ediyor. Adaylar başvurularını Halkbank Resmi internet sayfası olan  https://www.halkbank.com.tr bağlantısından da erişilebilecek olan, https://halkbank.istanbul.edu.tr adresinden yapılacak. Başvuru işlemi tamamlayan adaylar Halkbank tarafından yapılacak sınava katılmaları için SInav ücretini yatırmaları şarttır. Buna göre Adaylar başvurularını en geç 09 Kasım 2017 tarihine kadar yapmaları şarttır. Bunun dışında şahsen veya posta yolu ile yapılan hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Halkbank alım yapacak olduğu 1295 kişilik kadro ile adaylardan, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak araştırma sonucunda Tutumu, Özgeçmişi ve davranışlarından mesleğine uygun olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Bankacılık kanunlarına göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak şartları aranmaktadır.

SINAV YAPILACAK!

Adaylar başvurularını gerçekleştirdikten sonra Sınav bdeli olan 75 TL yi en geç 09 Kasım 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırmaları gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen adaylar 01 Aralık 2017 ile 10 Aralık 2017 tarihleri arasında Halkbank resmi internet sitesinden “T.C. Kimlik Numarası” ve “Aday Şifresi” girerek, Sınav yerini, saatini öğrenebilirler.

Adaylar ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve kadrolar hakkında özel niteliklere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim