Halkbank bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım duyurusu yayımladı! Yapılan duyuruya göre, Halkbank bünyesinde bulunan toplamda 1295 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan personel alımı yapacak. Adaylar başvurularını gerçekleştirdikten sonra Halkbank tarafından yapılacak olan Sınava katılacak ve sınav sonucunda başarıya göre kadrolara yerleşebileceklerdir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Halkbank 3 farklı duyuru yaptı ve toplamda 1295 kişi alacağını belirtti. Buna göre Halkbank İstanbulda' 35 Müfettiş yardımcısı, 25 İç Kontrolör Yardımcısı, 170 Uzman Yardımcısı, 10 Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı, 5 Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı ve 50 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 295 personel alacak. Tüm Türkiye genelinde ise 1000 kişilik kadro ile Servis Görevlisi alacak.

GENEL NİTELİKLER:

Halkbank alım yapacağı kadrolar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Her ne sebeple olursa olsun suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bankacılık kanunlarına göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda tumu, özgeçmişi ve davranışlarından mesleğine uygun olmak şartları aranacaktır. 

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylar yukarıdaki nitelikleri taşımakla beraber her kadro için istenen özel nitelikleride taşımak zorundadırlar. Özel şartlara şöyle ulaşabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcısı: Müfettiş Yardımcılığı için, lisans mezunları için 01.01.1989 ve sonrası, Yüksek Lisans/Doktora mezunları için 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, İlgili bölümlerden öğrenim süresi en az 4 yıl olan lisans bölümleri arasından mezun olmak veya Mühendislik bölümlerinin dışında kalan Mühendislik bölümlerinden mezun olup yine bu tabloda belirtilen programlarda yüksek lisans derecesi almış olmak ve banka tarafından daha önce yapılmış olan Müfettiş yardımcılı sınavına katılmamış olmak şartları aranır.

İç Kontrolör Yardımcısı: İç Kontrolör Yardımcılığı için, 01.01.1990 ve sonrası doğumlu olmak, İlgili bölümlerden Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak ve Banka tarafından daha önce yapılan sınava katılmamış olmak.

Uzman Yardımcılığı: Uzman Yardımcılığı için, ise 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, Banka tarafından yapılmış sınava daha önce katılmamış olmak ve üniversitelerin (bölüm kısıtlaması olmaksızın) öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak.

Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı: BT Müfettiş Yardımcılığı için; Lisans mezunları için 01.01.1989 ve sonrası; Yüksek Lisans mezunları için 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, 4 Yıllık lisans mezunu olmak ve daha önce banka tarafından yapılan Müfettiş yardımcılığı sınavına katılmamış olmak.

Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı: BT İç Kontrolör Yardımcılığı için;01.01.1990 ve sonrası doğumlu olmak, Banka tarafından daha önce yapılan İç Kontrolör Yardımcısı sınavına girmemiş olmak ve a belirtilen lisans bölümlerinden mezun olmak.

Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı: BT Uzman Yardımcılığı için; 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, öğrenim süresi en az 4 yıl olan lisans veya yüksek lisans bölümlerinden mezun olmak ve Banka sınavın daha önce girmemiş olmak.

Servis Görevlisi: 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak ve Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

SINAV: 

Adaylar başvurularını gerçekleştirdikten sonra Sınav bdeli olan 75 TL yi en geç 09 Kasım 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırmaları gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen adaylar 01 Aralık 2017 ile 10 Aralık 2017 tarihleri arasında Halkbank resmi internet sitesinden “T.C. Kimlik Numarası” ve “Aday Şifresi” girerek, Sınav yerini, saatini öğrenebilirler.

BAŞVURULAR:

Adaylar için Başvurular başlamış olup en geç 09 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Banka web sitesi https://www.halkbank.com.tr bağlantısından da erişilebilecek olan, https://halkbank.istanbul.edu.tr adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar ayrıca ilanların tam metinlerine ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirler. İlanların tam metinlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2017 Müfettiş Yardımcısı İç Kontrolör Yardımcısı Uzman Yardımcısı ilanı

2017 BT Müfettiş Yardımcısı BT içkontrolör Yardımcısı BT Uzman Yardımcısı ilanı

2017 Servis Görevlisi ilanı

Editör: TE Bilisim