Türkiyenin özel bankalar arasında en büyüklerden bir tanesi olan Garanti Bankası açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. Garanti Bankası memur alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Garanti Bankası tarafından kamuoyuna duyurulmuş olan ilanlara bakıldığında farklı şehirler için 6 farklı pozisyon için şubelerde ve genel müdürlüklerde istihdam edecek memur alımı yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Garanti Bankası
Farklı Pozisyon Sayısı: 6
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Garanti Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 6 farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Garanti Bankası memur alımı yapacak.

STRATEJİK PLANLAMA YETKİLİSİ
VERGİ UZMANI
OPERASYONEL RİSK YÖNETMENİ
TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
İŞ GÜCÜ OPTİMİZASYONU VE HİZMET KALİTESİ YETKİLİSİ
OPERASYON YÖNETMENİ

Yukarıda belirtilen 6 farklı pozisyona banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Garanti Bankası 6 farklı pozisyona çok sayıda memur alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar pozisyonlar için aranmakta olan şartlar hakkında bilgi sahibi olabilir, alım yapılacak pozisyonları görüntüleyebilir ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/7wBLJ5
DİĞER BANKALARIN PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim