Garanti Bankası personel alımı yapıyor. Bankacı personel alımları yapan Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından bir tanesi olan Garanti Bankası, üniversitelerden mezun olan adayların bankacı olma hayallerine başlamak için adaylardan başvuru alıyor. Türkiye'de 30'dan fazla devlet ve özel Bankalar birçok unvanda yapılan başvurulardan bir tanesi de Garanti Bankası, eğitim düzeyinde en az ön lisans mezunu olanların da başvuru yapabileceği birçok pozisyon bulunuyor.

DENEYİMLİ PERSONEL ALIMI YAPILAN UNVANLAR

Garanti Bankasına Erzurum, Gaziantep, Bodrum il ya da ilçelerinde nakit planlama ve operasyon personeli mobil grup asistanı alımları yapılacak. Deneyimli personel alımlarına başvuru yapacak olan adaylardan 30 yaşını aşmayan, en az ön lisans öğrencisi ya da mezunu, askerliği tecil ettirmiş ya da bitirmiş olanlar, b ya da c sınıfı ehliyet sahipleri, araç kullanımında tecrübeli mobil grup asistanları alınacak. 

YENİ MEZUN BANKACI ALIMLARI

Yen mezun olan adaylar ilk mesleklerinin bankacı olması isteyenler için  telefon bankacılığı müşteri temsilcisi alımları başladı. İstanbul ve Sivas ilinde yapılan  alımlara başvuru yapmak için eğitim düzeyinde lisans ya da meslek yüksek okulundan mezun olmaları en fazla 30 yaşında olmaları, askerliği bitirmiş olmaları ya da en az 2 yıl tecil ettirenler, telefon bakancılığı aracılığı ile bankacılık hizmeti almak isteyenler için arayan müşterilerin taleplerini almakta ve banka ürünlerinin satışını yapmaktalar. Diğer yandan üniversite öğrencilerin de bir çok unvanda alımlar yapılacak 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular  garanti kariyer internet sitesi üzerinden alınacak. Başvuru yapacak olan adayların siteye üye olmaları ve sisteme giriş yaparak başvuru yapılmak istenen pozisyonda başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Başvuru için :https://goo.gl/bynKwR