Ülkemizde yabancı sermeye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan ve bu kategoride şube sayısı konusunda lider konumda yer almakta olan Garanti Bankası şu anda ülkemizde 950'ye yakın şubesi ile hizmet vermekte olup yurt dışında da yine 10'a yakın şubesi ile çok sayıda müşteri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Yatırımlarına devam eden ve büyüme oranını giderek artırmakta olan Garanti Bankası açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta ve bu ilanları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre Garanti Banaksının şube ve müdürlüklerinde görev yapmak üzere banka memuru alımı yaptığı görülüyor peki detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Garanti Bankası iş ilanları için çok sayıda banka memuru alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların ilanlara müracaat edebilmek için kılık kıyafetine özen göstermek, pozisyonlar için uygun diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak, başvurular nasıl yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Garanti Bankası tarafından kariyer sitelerine çok sayıda ilan yayımlandı. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre alımlar dış ticaret ve krediler asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, değerleme kontrol uzmanı, yapısal risk uzmanı yönetmeni, güvenlik görevlisi, uzman yardımcısı ekonomist, hazine iç kontrol yetkilisi, destek kredisi ürün yönetimi yöneticisi, tercüman, basel raporlama yetkilisi, risk analiz yönetmeni vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alınmaktadır. Adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası yukarıda verilen pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaatlarını tamamlamak isteyen adayların https://goo.gl/6BhzSP linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim