Ülkemizin en köklü bankaları arasında yer alan ve kamu bankalarından sonra en çok rağbet gören özel bankalardan bir tanesi olan Garanti Bankası hızla büyüme oranını artırırken müşteri memnuniyetinin yükselmesi için yeni yatırımlar gerçekleştirmekte ve memur ile personel alımlarını da yapmaktadır.

Garanti Bankası personel alım ilanları kurum tarafından hazırlanarak kamuoyuna resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı il duyurmaktadır. Buna göre Garanti Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 9 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: Garanti Bankası
İlan Edilen Pozisyon: 9
Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Yukarıda verilmiş olan ilan bilgisine göre 9 farklı pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Likidite Riski Yetkilisi
Kredi Riski Kontrol Yetkilisi /Yönetmeni
Hazine İşlemleri Yetkilisi/Uzmanı
Kredi Riski Planlama Yetkilisi/ Yönetmeni
Dijital Özel Projeler ve Güvenlik Yönetmeni
Dijital Kanallar Yönetmeni
Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Stratejik Planlama Yetkilisi

Yukarıda Garanti Bankasının şubeler ve müdürlükler için alım yapacağı pozisyonlar verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

Garanti Bankası yukarıda ki pozisyonlara ilişkin memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki linkleri takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/7wBLJ5
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim