Garanti Bankası her sene yüzlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Gazete, İnternet ve Televizyon reklamcılığında sürekli olarak kampanyalarını gördüğümüz Bankanın müşteri sayısı sürekli olarak artmakta ve büyüme oranı da buna bağlı olarak gelişmektedir. Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan ve milyonlarca müşteri pörtföyüne sahip olan Garanti Bankası nitelikli personel alımları yapmaya devam ediyor. Resmi internet sitesi ve online iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını doldurmaya çalışan Garanti Bankası yeni yayınladığı pozisyonlarına lise, önlisas ve lisans mezunu personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Şehirlere, Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Garanti Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak peki bu personeller hangi pozisyonlarda ve hangi şehirlerde bulunan şubelerde istihdam edecek.

Gişe Asistanı - İstanbul (Avrupa Yakası), Gişe Asistanı - İstanbul (Anadolu Yakası), Ticari Bankacılık Müşteri İlişkileri Temsilcisi 2016, Bireysel Ürünler Risk İzleme Asistanı-İstanbul, Bireysel Ürünler Risk İzleme Asistanı-İstanbul, Üye İşyeri Hizmetleri Telefon Servis Asistanı-İstanbul. Operasyon Asistanı-İstanbul, Mobil Grup Asistanı – İstanbul, Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi – Sivas, Dış Ticaret Ve Krediler İşlemleri Asistanı-İstanbul, Mobil Grup Asistanı-İzmit, Şube Hizmetleri Destek Asistanı, Şubesiz Kanallar İşlem Analiz Asistanı – İstanbul, Merkezi Satış Temsilcisi – İstanbul, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi – İstanbul, Arşiv - İletişim Asistanı-İstanbul

Yukarıda adı geçen pozisyonlar için Garanti Bankası çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Alım yapılacak olan personellerin hangi şehirlerde görev yapacağı pozisyonun hemen yanında belirtilmiştir. Sizlerde Garanti Bankasında görev almak ve istihdam etmek istiyorsanız hemen aşağıda bulunan linki öz geçmiş formunuzu bırakabilirsiniz.

http://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/ilanlar_off.aspx?ilangrp=2