Türkiye'nin önde gelen özel bankaları arasında yer almakta olan Garanti Bankası yaptığı yatırımlara devam ettiği gibi yeni açtığı şubelere, eski şubelere ve genel müdürlüklere çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Alımlar hakkında detaylı bilgi Garanti Bankasının resmi internet sitesi aracılığı ile sunulduğu gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de sunulmakta olup adayların müracaatları bu kanal üzerinden kabul edilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Garanti Bankasının boş pozisyonlar için personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Garanti Bankası personel alımı yapıyor ve müracaat edecek olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Garanti Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığıyla yayınlamış olduğu açık pozisyonlar doğrultusunda çalışan alımı yapacağını duyurdu peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

İŞ GELİŞTİRME YÖNETMENİ
TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI
İŞTİRAKLER RİSKİ YÖNETMENİ

Yukarıda belirtilmiş olan açık pozisyonlar için Garanti Bankası personel alımı gerçekleştirmektedir. Her pozisyon için ayrı ayrı nitelikler aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Güvenlik görevlisi pozisyonu için adaylar en az lise mezunu olması gerekmektedir. Diğer pozisyonlar içinde alanları ile ilgili nitelikler belirtilmiş olup müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/garanti-bankasi-is-ilanlari-c5100-p29983/
Editör: TE Bilisim