Garanti Bankası bünyesindeki personel açığını kapatmak adına duyuru yaptı. Garanti Bankası en az lise mezunu personel alacağını duyurdu. Garanti Bankası en az lise mezunu personel alımı ilanına bilgileri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye'nin en önemli bankalar zincirinin başında gelen Garanti Bankası, kendi resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile birlikte personel alacağını açıkladı. Garanti Bankası tarafından açıklanan personel alım ilanına kimler başvuruda bulunabilecek? Garanti Bankası personel alımı ilanına dair genel şartlar nitelikler belli oldu mu? işte Garanti Bankası personel alımına dair bilgiler.

Garanti Bankası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Sivas ve İstanbul şubelerine Personel alacağını duyurdu.

Garanti Bankası Yapmış olduğu duyuru ile birlikte gişe asistanı, güvenlik görevlisi (güvenlik görevlisi başvuru için en az lise mezunu olan adaylar bu ilana başvuruda bulunabilecekler) Mobil grup asistanı ve telefon bankacılığı müşteri temsilcisi alınacağı açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI

-Güvenlik görevlisi için lise mezunu olan adaylar
-30 yaşını doldurmamış olmak
-Askerlik ile bir bağlantısı olmamak ya da muaf olmak

Garanti Bankası güvenlik görevlisi, mobil grup asistanı, gişe asistanı ve telefon bankacılığı müşteri temsilcisi başvuru tarihi resmi sitede yayınlanmamıştır. bu ilana başvuracak olan adaylar aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilirler

https://garantilikariyer.garanti.com.tr/web/Giris.aspx
Editör: TE Bilisim