Bankacılık sektörünün lider markaları arasında yer almakta olan Garanti Bankası bünyelerinde bulunmakta olan açık pozisyonlar için her sene yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Resmi internet sitesinden Garanti Bankası alımlar hakkında bilgi verdiği gibi yine internet ortamında da alım yapılacak açık kadrolar duyurulmaktadır. 

Garanti Bankası internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduğu 10'a yakın farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Garanti Bankası yayımlamış olduğu 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için banka memur personel alımı yapılacak.

TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ (2)
MÜŞTERİNİN SESİ YETKİLİSİ
BİREYSEL BANKACILIK MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ
İŞ GELİŞTİRME YÖNETMENİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
DİJİTAL PAZARLAMA VE İŞ ORTAKLARI YÖNETMENİ
ŞİKAYET YÖNETİMİ PROJELERİ YETKİLİSİ

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar için Garanti Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Garanti Bankasının yayımlamış olduğu 10'a yakın kadrosuna adaylar nasıl müracaat edebilir. Başvuru yapabilmek için öncelikle adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve pozisyonlar için aranan nitelikleri gözlemledikten sonra aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/d9TlEw
Editör: TE Bilisim