Türkiye'de kurulan yabancı sermayeli özel bankalar arasında yer alan ve bu alanda zirvede olan banka olarak bilinen Garanti Bankası şu anda ülkemizde 922 farklı şube ve yurt dışında 8 farklı şube ile yüz binlere müşteriye her gün hizmetlerini sürdürmekte olup uygun bulduğu alanlara yeni şube açılışları gerçekleştirmektedir.

Özel bankalar arasında en büyüklerden bir tanesi olan Garanti Bankası açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Garanti Bankası tarafından yeni yayımlan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar dahilinde banka memuru alınacağı öğrenildi. Peki alınacak pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ALINAN POZİSYONLAR NEDİR?

Garanti Bankası kariyer siteleri üzerinden yeni iş ilanlarını yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacak. Buna göre telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, Bütçe ve Performans Analitiği Yönetmeni, Piyasa Riski Uzmanı/ Yönetmeni, Kurumsal ve Özellikli Krediler Yetkilisi,Yönetmeni, İnşaat Satın Alma Yönetmeni, Teknoloji Satın Alma Yönetmeni, Güvenlik Görevlisi pozisyonları için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki aranan aşrtlar nedir nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURU ve ŞART DETAYLARI NEDİR?

Yukarıdaki pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacak olup adayların telaffuzu düzgün olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, ekip çalışmasında başarılı olmak, kılık kıyafete önem verir olmak, yazılı ve sözlü iletişim becerisi güçlü olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, mesleki bilgiye sahip olmak gibi şartlara aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/6BhzSP linkini kopyalaması ve yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim