Garanti Bankası farklı bir çok şehirde bulunan ve kadrosunun içerisinde belli personel açıkları olan banka şubelerine göre personel alımı yapacak. Birbirinden farklı eğitim seviyesi bulunan adayların başvuru da bulunabileceği ilanda sizlerin iş başvurusunu en doğru şekilde yapmanızı gerektirecek bilgilerde bulunmaktadır.

Garanti Bankası tarafından yayımlanmış olan ilana göre, birden çok Garanti Bankası şubeleri çok sayıda pozisyonda alım yapacak. İlanın devamın başvuru koşullarını belirtirken işçi alımı için bir sayı ve hangi şubelerin ihtiyacı olduğu konusunda hiçbir bilgi verilmedi.

GARANTİ BANKASI İŞ BAŞVURU KRİTERLERİ

Garanti Bankası bünyesinde yapılacak olan işçi alımında dikkat edilecek kriterleri sağlamayan adayların başvuruları dikkate alınmadan direkt olarak reddedilecektir. Başvuru koşulları arasında; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarını saklı tutmak. Belirlenen bölümler için gişe memuru pozisyonunda gerekli eğitimleri almak, görevini devamlı bir şekilde yapabilmesi için sağlık sorunu teşvik edilmemesi, erkek adaylar için askerliğin tamamlanmış olması gibi kriterler başvuru süresince etkili olacak durumlardır.

Garanti Bankası bünyesine alınacak olan personellerin başvuruları kariyer sitesi üzerinden yayımlanarak, elektronik olarak yapılmaktadır.

DİĞER BANKA PERSONEL ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN