Garanti Bankası bünyelerinde ki açık pozisyonların doldurulması için banka personeli alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında Garanti Bankası resmi internet sitesinde bulunmakta olan kariyer, insan kaynakları bölümlerei aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Garanti Bankasının yeni yayımladığı açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda banka personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için banka personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Garanti Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyurdu. Farklı pozisyonlar için en az lise mezunu banka memur personeli alımı yapmakta olan Garanti Bankası hangi pozisyonlar için personel alacak?

TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
MÜŞTERİNİN SESİ YETKİLİSİ
BİREYSEL BANKACILIK MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ
İŞ GELİŞTİRME YÖNETMENİ
GÜVENLİK
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Garanti Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak olan adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir. Tüm pozisyonların başvuru süreleri ayrı olmakta ve adayların bu süre zarfında müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

https://goo.gl/d9TlEw