Türkiye'de bir çok il ve ilçelerde şubeleri bulunan özel ve kamu bankasından bir tanesi olan Garanti Bankasının merkez ve şubelerinde çok sayıda personel ihtiyacı bulunuyor. Türkiye'de faaliyet gösteren 30 dan fazla banka bulunuyor. Garanti bankası müşterine kredi, finansal destek, bankamatik, kredi kartı ve ödeme transfer nakit işlemleri gibi bir çok alanda hizmet gösteriyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Müşteri danışmanları ürün tanıtımları ve satışlar yaparak bankanın şubelerinde görev yaparlar. Müşteri danışmanı alımlarında Muğla'nın bir çok ilçesinde; Fethiye, Marmaris, Bodrum gibi ilçelerde, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan şubelerde istihdam edilecek. Telefon bankacılığı müşteri temsilcileri ise İstanbul, Sivas illerde istihdam edilecekler.

Müşteri danışmanları ve telefon Bankacı görevinde bulunacak adayların lisans mezunu, 30 yaşını aşmamış alım yapılacak olan merkezlerde ikamet eden, Segem sertifikasına sahip olmaları tercih edilecek. Erkek adayların askerliği tamamlamış ya da 1 yıl tecil ettirmiş olması gerekiyor.

BAŞVURULAR;

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açarak son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Başvuru için: https://goo.gl/yqBi8G

Editör: TE Bilisim