Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında bulunan Finansban ENPARA ile müşterilerden tam not almayı başardı. Tüm Türkiye genelinde banka şubeleri bulunan kamu ve özel 30 bankadan bir tanesi olan Finansbank bir çok pozisyonda tecrübeli, tecrübesiz - eğitim düzeyinde lise, ön lisans, lisans olan bankacı personel alımları yapacak? Hangi pozisyonlarda personel alımı yapacak. İşte detaylar..

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR;

Bankanınn farklı departlarında görev almak üzere istihdam edilecek olan pozisyonlar şöyle; Enpara resmi internet sitesi Çözüm Merkezi̇ Anali̇ti̇k Ve Performans Yöneti̇mi̇ Yönetmeni̇, Qnb Finansbank Tele Satiş Temsilcisi, Qnb Finansbank, Enpara rsmi internet sitesi Çözüm Merkezi̇ Müşteri̇ Danişmani, Müşteri̇ Geri̇ Kazanim Ve Tutma Görevli̇si̇, Enpara.com Saha Müşteri̇ Danişmani, perakende Kredi̇ler Merkezi̇ İzleme Görevli̇si̇, İstanbul Telefon Bankaciliği Müşteri̇ Danişmani (ümrani̇ye Operasyon Merkezi̇), İstanbul Telefon Bankaciliği Müşteri̇ Danişmani (Kri̇stal Kule), Tüzel Saha Satiş Temsi̇lci̇si̇, Bireysel Saha Satış Temsilcisi, Erzurum Telefon Bankaciliği Yabanci Di̇l Bi̇len Çağri Merkezi̇ Müşteri̇ Danişmani, Erzurum Telefon Bankaciliği Müşteri̇ Danişmani, Genel Başvurular alınacak. 

FİNANSBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Tecrübesiz porsonel alımlarına başvuru yapacak olan adaylar Finansbank'a başvurularda genel başvuru alımına başvuru yapabilirler. Diğer pozisyondaki başvurularda ise adayların eğitim düzeyinde lise, önlisans ve lisans eğitim düzeylerine sahip olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, müşteri odaklı, diksiyonu düzgün, iletim ve ikna yeteneği bulunan, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan, 2 yıl tecil ettirmiş olmak, daha önce bankanın benzer başvurularında mülakat aşamasında iken elenmemiş olmamak şartları bulunuyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Alım yapılacak olan pozisyonda başvurular nasıl yapılacak. Adaylar başvurularını kariyer ilan siteleri üzerinden yapabilecekler. Aşağıdaki link üzerinden siteye giriş yaparak, üye olmak ardından son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. 

Başvuru için: https://goo.gl/TmVCN1

Editör: TE Bilisim