Ülkemizde bankacılık sektörünün öncü firmalarından birisi olan Finansbank, yüzlerce şubesiyle gün içerisinde binlerce vatandaş için hizmet üretmektedir. Vizyon olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan banka, dönem dönem yaptığı personel alımlarıyla dikkat çekerken son zamanlar üniversite öğrencilerine yönelik başlattıkları staj çalışmalarıyla da tüm dikkatleri kendilerine çekmişlerdir. Finansbank, bankacılık sektöründe faaliyet göstermek isteyen kişilerin başvurularını her zaman kabul etmektedir. Kendinizi tanıtan ve deneyimli olduğunuz pozisyonlarla ilgili hazırlayacağınız bir öz geçmiş raporunu, bankanın resmi internet sitesi üzerinden Finansbank İnsan Kaynakları’na yönlendirirseniz, tecrübeli olduğunuz pozisyonda herhangi bir kadro açılması durumunda size geri dönüş yapılacaktır. Bünyesinde çalışacak kişilerde bazı kriterlere önem veren banka öncelikli olarak adayların eğitim durumlarına ve geçmiş dönemdeki çalışmalarına bakmaktadır. Finasbank’ın 2016 yılı içerisinde boşalan pozisyonlarına baktığımız zaman 15 farklı pozisyon bulunmaktadır bu personel alımları İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasına, iki pozisyonda da Erzurum’a yapılacaktır.

Hangi İle Hangi Pozisyonda Alım Yapılacak? Finansbank Personel Eleman Alımları İş İlanına baktığımız zaman, resmi olarak açıklanmış 15 farklı noktaya alımları görmekteyiz. Bu personel alımları ise İstanbul ili için şöyle sıralanmaktadır.

Tele Satış Görevlisi

Müşteri Geri Kazanım ve Tutma Uzmanı

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

Çağrı Merkezi Görevlisi

Bireysel Satış Temsilcisi

Müşteri Deneyimi Ölçümü Yetkili ve Yetkili Yardımcısı

Şube Pazarlama Hizmetleri Görevlisi

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

Bu pozisyonlarda resmi olarak yapılan açıklamalar doğrultusunda başvurular kabul edilmektedir. Ayrıca Türkiye Genelinde Enpara Müşteri Danışmanı pozisyonunda da başvurular kabul edilmektedir. Bu pozisyonlarda başvuru yapacak adaylarda aranan özellikleri başında; bankacılık ve ilgili pozisyon ile ilişkili bir üniversiteden mezun olmak, ileri derecede yabancı dil bilmek ve matematiksel işlemlerde yetenekli olmak gelmektedir. Bunun yanı sıra erkek adaylar için geçerli olan askerliği yapmış olma, yapmamış kişilerin ise tecil sürelerinin bitimine en az 2 yıllık bir sürenin kalmış olması gerekmektedir.

İlana Başvuruda Bulunacak olanlar alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirler.

Editör: TE Bilisim