Finansbank Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı

Finansbank Personel Eleman alımı yapıyor. Finansbank bünyesine dahil etmek üzere Güvenlik Görevlisi pozisyonuna Tam Zamanlı çalışacak Personel alacaktır. Sizde Finansbank'ta bu yönde kariyerinizi geliştirmek ve iyi bir işte çalışmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayınız. Finansbankta işe başlamak bankacılık sektöründe atacağınız en büyük adımlar olabilir ve bu yönde kendinizi geliştirmenin en kolay yolunu Finansbank'ta tanışacaksınız. Finansbank Güvenlik Görevlisi Pozisyonuna alacağı görevlilerin En az lise mezunu olmalarını tercih etmektedir. Alt kısımda verilmiş olan bilgiler doğrultusunda pozisyona ait bilgelere, İş tanımına, İşe başlayacak olan adayda aranılan niteliklere, ilan bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İŞ TANIMI: Finansbank’ta sizi neler bekliyor?

Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyoruz. Bu kapsamda; Kendinizi kişisel ve mesleki alanda geliştirebileceğiniz kapsamlı eğitim – gelişim imkanları Kariyer hedefleriniz doğrultusunda güvenlik biriminde yükselme veya şube kadrolarına geçme olanağı Finansçı olmanın ayrıcalığını iş dışı ortamlarda da hissedebileceğiniz etkinlik ve indirim imkanları sunuyoruz. Peki, biz sizden neler bekliyoruz? Bankacılık demek, insanların hayallerini gerçekleştirmek demek. Biz, Türkiye’nin Finansçıları olarak güvenli bir ortamda müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda bankamız Güvenlik Görevlisi olarak sizden beklentimiz; Güvenlik Birimi tarafından size verilen talimatlar doğrultusunda iç ve dış müşteri memnuniyetini sağlamanız, Görev yaptığınız şube veya genel müdürlük binasındaki çalışanların ve müşterilerin güvenliğini sağlamanız, Güvenlik risklerini değerlendirip, güvenlik ihtiyaçlarını belirleyip yöneticilerle paylaşmanız, Görev yeri ve yakın çevresinde tehlike oluşturulacak her türlü durumu takip edip konuyla ilgili birimleri bilgilendirmeniz.

ARANAN NİTELİKLER:

Sizde aradığımız özelliklere gelince,

5188 sayılı kanuna göre Silahlı Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak, (5188 sayılı kanuna göre Silahlı Kimlik Kartına sahip olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.) Tercihen 1 yıl Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak, En az Lise mezunu olmak,  28 yaşını aşmamış olmak, Askerlik görevini tamamlamış olmak Size Finansbank olarak, kapsamlı eğitim – gelişim imkanları sunacağımızı ve kendinizi geliştirmek için yapacağınız her yatırımın, kariyer yolculuğunuzda sizi bir adım öne taşıyacağını vaat ediyoruz. Yükselmenin sınırının olmadığı bir kariyer istiyorsanız, Finansbank’a başvurunuzu bekliyoruz!

Güvenlik Görevlisi İşe Alım Süreci Takvimi

Başvuru sonuçları ile ilgili bilgilendirme: 04/12/2014 Online Sınav Uygulaması: 04/12/2014 – 12/12/2014 Sınav sonuçları ile ilgili bilgilendirme: 18/12/2014 – 19/12/2014 Mülakatların gerçekleştirilmesi: 05/01/2015 – 16/01/2015 Mülakat sonuçları ile ilgili bilgilendirme: 21/01/2015 – 22/01/2015 Ek Bilgiler İş Alanı:Güvenlik Hizmetleri Çalışma Şekli:Tam zamanlı Çalışma Yeri:Türkiye Yayınlanma Tarihi:27. 11. 2014 Son Başvuru Tarihi:28. 11. 2014 Sektörler:BANKA-FİNANS Eğitim Durumu:Lise Mezunu, Meslek Yüksekokulu Mezunu, Meslek Yüksekokulu Öğr., Lisans Öğr., Lisans Mezunu İlana Başvuruda Bulunmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim