Ülkemizin özel sermayeli bankaları arasında yer alan ve yaptığı kampanyalar ile son zamanlarda sıklıkla karşımnıza çıkmakta olan Fibabanka Anonim Şirketi yatırımlarına hızla devam ettiği gibi sahibi olduğu banka şubeleri ve banka genel müdürlük binalarına çok sayıda banka memuru alımları gerçekleştirmektedir.

Fibabanka Anonim Şirketi personel alımı ilanlarını firma bünyesinde hazırlayarak kamuoyuna ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni gönderilen ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımının yapıldığı görülüyor. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: Fibabanka
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Fibabanka Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 15'e yakın kadro için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilgili kuruluş hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

Finansal Hizmetler Yöneticisi (Kurumsal)
Mimar / İnşaat Mühendisi
Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı
Yazılım Geliştirme Uzmanı
İş Analizi Uzmanı
Müfettiş/Kıdemli Müfettiş
Engelli Memur
Dijital Bankacılık Kanal Yönetimi Yönetmen Yrd.

BAŞVURULAR

Yukarıda Fibabanka'nın memur alımı yapacağı kadroların bir bölümü verilmiştir. Buna göre ilgili ilanlara başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan başvurularını pozisyonlara göre formlar vasıtası ile yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/gdjJXs
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ