Ülkemizde kurulan özel sermayeli bankalar arasında yer alan ve her geçen gün müşteri potansiyelini geliştirmek için çalışmalarını sürdürmekte olan Fibabanka Anonim Şirketi yatırımlarını gerçekleştirmekte ve şube sayısını artırmak için yeni açılışlarını gerçekleştirmektedir.

Fibabanka Anonim Şirketi tespit etmiş olduğu pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Banka memuru alımları gerçekleştirilmeden önce ihtiyacın olduğu pozisyonlar öğrenilir, uygun nitelikler belirlenir ve banka memuru alımı ilanı kamuoyuna duyurulur. Yeni ilanlara göre çok sayıda memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Fibabanka Anonim Şirketi iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor peki detaylar nedir? Buna göre Türkiye geneli 20'ye yakın kadro için banka memuru alımı yapılacağı belirtildi. Peki detaylar nedir? Adayların kılık kıyafetine özen göstermesi, uygun bölümlerden mezun olması, sorumluluk sahibi olması, yoğun çalışma temposuna alışabilir olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Fibabanka Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20'e yakın kadro için banka memuru alımı gerçekleştirecektir. Peki pozisyonlar nedir? Operasyonel Risk Yönetmen Yardımcısı, Kredi ve Sigorta Operasyonları Yönetmen Yardımcısı Windows Sistem Yönetimi Yönetmen Yardımcısı, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı/Inbound, Sistem Yönetimi Yönetmen Yardımcısı, Operasyon ve İşletim Uzman Yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacaktır. Başvurusunu yapmak isteyen adayların https://goo.gl/wN6sH3 linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da buradan istediği pozisyon için gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA