Ülkemiz bilindiği gibi yerli ve yabancı bankalar aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları gerçekleştirmektedir. Alımlar genel olarak bankaların resmi internet sitesinde bulunan kariyer sayfası aracılığı ile duyurulmakta olan interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlar belirtilmekte ve müracaatlar bu kanal üzerinden kabul edilmektedir. EPS, Ekspres Personel Servis ve Danışmanlık Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile en az önlisans mezunu toplam 99 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki bu alıma kimler başvuru yapabilir?

Kimler Başvuru Yapabilecek

EPS, Ekspres Personel Servis ve Danışmanlık Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 99 personel alımı yapacağını duyurdu. Alınacak olan personelller Bireysel Bankacılık Ürünleri Satış Temsilcileri pozisyonunda çalışacak. Peki bu kadroya kimler başvuru yapabilecek?

En az önlisans mezunu
İkna kabiliyeti yüksek
Analitik pozitif düşünebilen
Takım çalışmasına yatkın
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecilli

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler EPS, Ekspres Personel Servis ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarfından aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaatlar geçtiğimiz günlerde başladı ve adayların 25 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. EPS, Ekspres Personel Servis ve Danışmanlık Anonim Şirketi banka personeli alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/pQvcpd
Editör: TE Bilisim