Denizbank iş ilanları yayımladı. Denizbank bilindiği gibi ilk kez denizcilik alanında faaliyet gösteren firmalara finansal destek sağlamak amacıyla kuruldu. Hızla büyüyen bankanın Türkiye'nin bütün illerinde ve ilçelerinde şubeleri bulunuyor. Bankacılık kariyerine Denizbank'ta devam etmek isteyen adaylara yönelik bir çok pozisyonda alımlar başladı. 

DENİZBANK HANGİ POZİSYONLARDA ALIMLAR YAPILACAK?

Denizbank şubelerinde görev almak üzere alım yapılacak pozisyonlar şöyle; Deniz akademi gelişim yöneticisi, tarım bankacılığı krediler .Net yazılım uzmanı, analist yazılımcısı, mobil satış temsilcisi, operasyon destek görevlisi, güvenlik görevlisi, avukat, gayrimenkul pazarlama uzmanı, deniz yatırım kurumsal finansman uzmanı, yatırım danışmanı, İŞKUR iletişim merkezi asistanı pozisyonlarında alımlar yapılacak. 

DENİZBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Bir çok pozisyonda yapılacak olan alımlarda adayların Office uygulamalarına hakim olmaları, sözlü ve yazılı iletişim gücüne sahip, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmaları istenilmektedir. Pozisyonlarda özel şartlarda farklılık göstermektedir. 

İŞBANKASI PERSONEL ALIMI;

İşbankası personel alımı ilanı yayımlandı. Takip memuru alımı yapılan İşbankası başvuru yapan adaylar için yazılı sınav yapacak. Yazılı sınav 21 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. 

TAKİP MEMURU ALIMI BAŞVURULAR;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 30 yaşını doldurmamış olmaları, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmaları, Adalet Meslek Yüksek Okulundan mezun olmaları, daha önce takip memuru olarak çalışmış olmaları ya da hukuk bürolarında çalışmış olmaları, sağlık şartlarını taşımaları ve Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya uygun olmaları gerekiyor. Başvurular 21 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

İşbankası takip memuru alımı için tıklayın
Denizbank personel alımları için: https://goo.gl/3gkLJ1

Editör: TE Bilisim