Ülkemizde uzun yıllardır faaliyetlerine devam etmekte olan Denizbank yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında Denizbank resmi internet sitesinden adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamından boş pozisyonlar duyurulmaktadır.

Denizbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu 30'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için Denizbank personel alımı yapacak ve alımlar hakkında detaylar nedir?

Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Denizbank ilan ettiği 30'a yakın kadro için banka memur personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Hazine / Menkul İş Analisti
.Net Yazılım Mühendisi
Dijital Bankacılık Yazılım Mühendisi
Network Security Engineer
Ödeme Sistemleri Yazılım Mühendisi
Veritabanı Mühendisi
İş Analisti (Engelli Kadrosu)
Müfettiş Yardımcısı
Resmi Raporlama Yönetmeni / Yetkilisi
İK Ücretlendirme ve Özlük İşleri Uzman/Yetkili
KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi

Yukarıda yer alan pozisyonlar başta olmak üzere 30'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirilecek. Peki nasıl başvuru yapılır.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Denizbank 30'a yakın kadro için banka memur personeli alımı yapıyor peki nasıl başvuru yapılır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linke girerek gerekli kadro ve pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Uygun nitelikli pozisyonlar için adaylar aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/5E5Fg0
Editör: TE Bilisim