Ülkemizde faaliyetlerine devam eden kamu ve özel bankalar tespit ettikleri boş kadroların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Çok personel alımları yapılacağı zaman bankalar adaylara sözlü ve yazılı sınavlar yapmakta olup onun haricinde şubeler de ki az boşluğun giderilmesi için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilanlar yayımlamakta ve başvurular kabul edilmektedir. Yeni yayımlanan tüm ilanlar incelendiğinde bankaların kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir.

Hangi Bankalar Alım Yapacak

Faaliyetlerine devam eden bankalar personel alımı yapacak. Peki hangi bankalar personel alımı yapacak. Yayımlanan ilanlara göre;

Garanti Bankası
PASHA Yatırım Bankası
Türkiye Finans Katılım Bankası
Türk Ekonomi Bankası
Türk Bankası
Aktif Yatırım Bankası
Yapı ve Kredi Bankası
Albaraka Türk Katlım Bankası
Kuveyt Türk Katılım Bankası

Yukarıda belirtilen bankalar başta olmak üzere faaliyetlerine devam eden özel bankalar personel alımı yapmaya devam ediyor. İlanlara göre toplam 150'ye yakın personel alımı yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Gişe Personeli
Gişe Asistanı
Müşteri Hizmetleri
Telefon Bankacılığı
Şubesiz Kanallar İşlem Analiz Asistanı
Arşiv ve İletişim Asistanı
Müşterinin Sesi Yetkilisi

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere yüzlerce farklı pozisyon için 150'ye yakın banka personeli alınacak. Başvuru yapmak ve aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/bankacilik#&cs=026001000&kw=bankası
Editör: TE Bilisim