1812 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde hizmetlerine başlayan şu anda 100'den fazla ülkede şubesi ile milyonlarca müşteriye hizmet vermekte olan Citibank ülkemizde de faaliyetlerini göstermekte olup her sene büyüme oranını geliştirmektedir.

Büyüme oranını artırdığı gibi açık olduğun tespit ettiği pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Citibank yeni ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam etmektedir. Buna göre Citibank kariyer siteleri aracılığı ile ilanları nitelikler dahilinde yayımlamaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Citibank hangi pozisyonlar için memur alacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Citibank iş ilanları için çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre belirtilen mezuniyet düzeylerinden mezun olmak, aranıyorsa sertifika ve belge sahibi olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, diksiyonu düzgün olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacaktır? Başvurular nasıl yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Citibank çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre dış ticaret operasyon uzmanı, müşteri hizmetleri görevlisi, stajyer, kara parayı aklama personeli, ilişki müdürü, günlük izleme analisti, ücretlendirme ve yan haklar uzmanı memuru alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaat edecek olan adayların https://goo.gl/2ZaJrY linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim