Ülkemizde 1975 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye'de yabancı sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan Citibank 100'den fazla ülkeyi kapsayan çalışmaları ile milyonlarca müşteriye hizmet vermekte olup bankacılık sektörüne ilk olarak 1812 yılında Amerika Birleşik Devletleri New York'da başlamıştır.

Ülkemizde de faaliyetlerine başlayan Citibank şu anda 10'a yakın şubesi ile hizmet vermekte olup adını duyurabilmek ve daha fazla müşteriye hizmet edebilmek için çalışmalarını sürdürdüğü gibi uygun gördüğü pozisyonlar için banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Citibank banka memuru alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurular yapılmaktadır. İlgili ilanlara göre Citibank'ın personel alımı yapacağı görülüyor peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

ALIM İLANI DETAYLARI NEDİR?

Citibank banka memuru alımı yapıyor, peki banka memuru alımı detayları nelerdir? Buna göre Citibank ülkemizde yayımlamış olduğu 10'a yakın kadro için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup adayların başvurularını yapabilmek için üniversite mezunu olması, yabancı dili biliyor olması, müşteri ilişkilerinde becerikli olması, bazı pozisyonlar için tecrübeli olması gerekmektedir. Peki Citibank memur alımları pozisyonları nelerdir, başvurular nasıl yapılacak?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Citibank İstanbul ili için banka memuru alımı yapacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? Citibank tarafından yayımlnan ilanlara göre İlişki Müdürü, Günlük İzleme Analisti, Ücretlendirme ve Yan Haklar Uzmanı, Kurumsal Bankacılık Üst Düzey Yönetici Asistanı, Stajer pozisyonları için banka memuru alımları yapılmakta olup başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların (https://goo.gl/swZ5iC) linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaat sayfasına ulaşması ve başvurularını yapması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim