Yabancı sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan ve ülkemizde uzun süredir hizmet vermekte olan Citibank yeni yeni ismini duyurmaya ve müşteri potansiyelini geliştirmeye çalışmakta olup yeni kampanyalar yaparak bankacılık işlemlerinde müşterileri başarılı bir şekilde kendisine çekmektedir.

Şu anda Türkiye geneli 3 farklı şube ile hizmet vermekte olan Citibank yeni şube açılışlarına devam ettiği gibi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için iş ilanları yayımlamakta ve başvuruları kabul etmektedir. Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında Citibank'ın memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Memur alımı detaylarını sizler ile paylaşıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Citibank yayımlamış olduğı ilanlar için hangi şartları araıyor. Buna göre adayların kılık kıyafetine özen göstermek, bakımlı olmak, genç ve dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, sorumluluk sahibi olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek gibi şartlar aranmaktadır. Peki Citibank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor ve başvuru yapacak olan adayların izleyeceği yol nedir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Citibank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor? Buna göre (İngilizce ilanları Türkçe'ye çevirdik) Kurumsal Bankacılık İlişkisi Asistanı, Yönetici Asistanı, AML Kalite Güvencesi Konu Mater Uzmanı, Şube Müşteri Hizmetleri Temsilcisi, Hesap Hizmetleri Görevlisi, Kurumsal Bankacılık Yönetici ve Yönetici Asistanı ve Dış Ticaret Operasyon uzmanı pozisyonlarına memur alınmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/pNBhn5 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak istediği pozisyon için başvurusunu gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKALARIN İŞ İLANLARI BURADA