Özel sermaye ile kurulmuş olan ve Kuveyt merkezli olarak bilinen Burgan Bank Anonim Şirketi bilindiği üzere 35 yıldan fazla deneyimi ile bankacılık hizmetlerine kesintisiz olarak devam etmekte, konumu uygun noktalara şube açılışları gerçekleştirmekte ve yatırımlarına ara vermeden devam etmektedir.

Burgan Bank Anonim Şirketi yine müşteri ilişkilerinin artması ve işlemlerin daha hızlı sürede gerçekleştirilmesi için tespit etmiş olduğu kadrolar için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Burgan Bank Anonim Şirketi memur ve personel alımı ilanları banka tarafından hazırlanmakta olup pozisyonların duyurulması ve iş ilanlarına başvuruların yapılması için kariyer sitelerine gönderilmektedir. Burgan Bank Anonim Şirketi tarafından duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda memur alımının yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Burgan Bank Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ilanlar kamuoyuna duyuruldu. Buna göre alımlar Burgan Bank Anonim Şirketi tarafından yapılacak olup Türkiye geneli 40'a yakın farklı kadro için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların mesai saatlerine uyum sağlayabilir olması, çözüm odaklı çalışabilir olması, müşteri ilişkilerinde başarılı ve diksiyonu ise düzgün olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Burgan Bank Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 40'a yakın kadro için memur alımı yapılacak. Peki pozisyonlar nelerdir? Yayımlanan ilanlara bakıldığında; ÖZEL/BİREYSEL BANKACILIK PORTFÖY YETKİLİSİ, PTT KANAL YETKİLİ YARDIMCISI, DİREKT SATIŞ TEMSİLCİSİ, PERAKENDE KREDİ İZLEME YÖNETİCİSİ, MÜFETTİŞ YARDIMCISI/YETKİLİ MÜFETTİŞ YRD., BT DENETİM MÜFETTİŞ YARDIMCISI, ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ, TAHSİLAT SORUMLUSU vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Burgan Bank Anonim Şirketi 40'a yakın kadro için memur alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılacak? Adayların müracaatlar için (https://goo.gl/zE6fcr) linkini takip etmesi, buradan bankanın alım yaptığı pozisyonlar ve istenen nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim