Ülkemizin önemli bankaları arasında yer alan ve yaptığı kampanyaları ile müşteri potansiyelini her geçen sene artırmakta olan Burgan Bank Anonim Şirketi uygun konumlara yeni şube açılışlarını gerçekleştirmekte ve yatırımlarını ara vermeden sürdürmektedir.

Büyüme oranını geliştiren Burgan Bank Anonim Şirketi yine açık olduğunu tespit ettiği pozisyonları için de banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Burgan Bank Anonim Şirketi banka memuru alımı ilanları yayımlanmadan önce tüm pozisyonlar belirlenmekte, nitelikler düzenlenmekte ve kariyer siteleri aracılığı ile duyurular yapılmaktadır. Yeni duyurulara göre Burgan Bank Anonim Şirketinin çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülüyor. Peki detaylar nedir?

MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Burgan Bank Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda banka memuru alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ön lisans mezunu olmak, kılık kıyafetine önem vermek, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, yoğun çalışma sistemine uygun olmak, meslekleri ile ilgili niteliklere sahip olmak gibi şartlara sahip olması gerekiyor. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Burgan Bank Anonim Şirketi çok sayıda banka memuru alımı yapacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? iç kontrol merkezi kontrolör/kontrolör yard., ticari bank. portföy yöneticisi, bireysel bank. portföy yöneticisi, şube gişe yetkilisi, ticari bankacılık portföy yöneticisi, direkt satış temsilcisi, ptt kanal yetkili yardımcısı, direkt satış takım lideri, müfettiş yardımcısı/yetkili müfettiş yrd.bt denetim müfettiş yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılacak? Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/zE6fcr linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim