Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 09 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda toplamda 9 kişilik kadro ile alım yapacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu alım yapacağı kadrolar için adaylara Meslek Personeli Giriş sınavı yapacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılacak uzman yardımcılığı sınavına adayların katılabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmaları ve puan sıralamasına giribilmeleri gerekmektedir.

Giriş sınavı sözlü ve yazılı olarak iki aşamadan yapılacak olup Giriş sınavının yazılı bölümü 16 Aralık 2017 ile 17 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul'da yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine 69 kişilik boş kadro ile, Bankalar yeminli murakıp yardımcısı için 35 personel, Bankacılık uzman yardımcısı için 27 personel ve BDDK uzman yardımcısı için 7 personel alımı yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu alım yapacağı kadrolar için adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Askeriğini yapmış olmak veya Askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak olan güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç almak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından ilgili bölümler için gerektirdiği puan türlerinden en az 75 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 13 Kasım 2017 tarihinde saat 14:00 da başlayacak olup en geç 24 Kasım 2017 tarihi saat 16:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) ulaşılabilecek sınav sisteminde yer alan "Başvuru Formu"nun on-line olarak doldurulup “Sınav Başvuru Dilekçesi”nin, en geç 30 Kasım 2017 tarihi saat 16.00’a kadar “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Büyükdere Cad. No:106 Şerbetçi İş Merkezi Esentepe Şişli/İSTANBUL’’ adresine sadece posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim