1997 yılında hizmetlerine başlayan ve 20 yıldır kesintisiz olarak faaliyet göstermekte olan Anadolu Bank 110'dan fazla şubeye ve 2 bin civarı banka memur personeline sahiptir. Açık pozisyonları için yeni personel alımları gerçekleştirmekte olan Anadolu Bank banka sektöründe büyümek için yatırımlarına da devam ediyor.

Anadolu Bank açık pozisyonları için personel ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni yayımladığı ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonları için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Anadolu Bank
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Anadolu Bank 15'e yakın ilan etmiş olduğu farklı pozisyon içni çok sayıda banka memur ve personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Bilgi Güvenliği Uzmanı / Uzman Yardımcısı
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi
Süreç Geliştirme Yazılım Uzmanı / Uzman Yardımcısı
Raporlama ve İş Zekası Uzmanı
Yazılım Geliştirme Mühendisi
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Aktif Satış Temsilcisi
Tarım Satış Temsilcisi
Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi
Perakende Bankacılık Portföy Yöneticisi

BAŞVURULAR

Anadolu Bank personel alımı yapacağı pozisyonlar yukarıda detaylı olarak verilmiştir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir, Anadolu Bank bünyesinde şubelerde ya da genel müdürlüklerde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/RPYN7E
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim