Hayatımızla beraber büyüyen işsizlik sorunları büyük sıkıntılar verirken, çektiğimiz ekonomik sıkıntılar bizleri epey zorluyor. Ekonomik şartlar yaşantımızı zorlaştırırken , bizler ise mecburen iyi bir işe girmek, kariyer sahibi edinmek ve tabi kide iyi bir para kazanmak telaşına giriyoruz. İyi bir firmada yada kuruluşta çalışmaya başlayarak, hayatın vermiş olduğu işsizlik sorunlarından ve ekonomik zorluklardan kolaylıkla kurtulabiliriz. Güzel bir kariyer sahibi olmak ve bir işte devamlı çalışmak sizi hayatta bir adım daha ileriye alacaktır. Peki iyi bir iş veren firma ve kuruluş nasıl bulabilir diye merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyunuz.

AlternatifBank personel alımı yapıyor. Sizde AlternatifBank'ta çalışmaya başlayarak iyi bir banka kariyeri yapmak istemezmisiniz? AlternatifBank'ta işe başlayarak iyi bir kariyer fırsatı elde edebilir ve banka personeli olarak iyi bir para kazanabilirsiniz. Ayrıca AlternatifBank Türkiyenin her şehrinde ve küçük kasabalarda şuberi bulunmaktadır. Türkiyenin neresinde olursanız olun AlternatifBank a iş başvurusunda bulunabilirsiniz. AlternatifBank güncel olarak açık pozisyonlar çıkartmaktadır. Devamlı olarak açmaya devam ettiği şubelerine personel ihtiyacı duymaktadır. AlternatifBank iş başvurusu yapmak için alt kısımda paylaşmış olduğumuz bilgileri okuyarak ayrıntılı bir şekilde bilgi aldıktan sonra başvuru yapabilirsiniz. Sizin için AlternatifBank insan kaynaklarını araştırdık.

AlternatifBank İnsan Kaynakları Alternatifbank hedefleri ve stratejileri doğrultusunda, çalışma performansı değerlendirme, eğitim ve kariyer planlama sistemlerini kullanarak çalışanların sürekli gelişmelerini desteklemektedir. Alternatifbank Çalışma Prensipleri: . Müşteriye ekonomi mantığı içinde mükemmeli sunmak, . Dürüstlük ilkesine sıkı sıkıya bağlı olmak, . Bankacılık disiplinini hiçbir zaman elden bırakmamak, . Çalışanların başarılarının ödüllendirildiği bir ortam yaratmak, . Yaratıcılığı desteklemek, . Toplumsal yükümlülüklerimiz konusunda taviz vermemektir. AlternatifBank Kariyer Yönetimi AlternatifBank çalışanlarına en üst seviyelere kadar yükselme imkanı vermektedir, yöneticilerinin çoğunluğu banka içerisinden yetiştirmektedir. Bankada oluşan yatay ve dikey kariyer olanakları öncelikle banka içerisindeki politikayla çalışanlara duyrulmaktadır. Çalışanlarına kendi gelecek planlarının doğrultusunda, tercih olanakları sunmaktadır. AlternatifBank İşe Alım Süreci AlternatifBank personel ihtiyacı gerektiğinde, aşağıdaki nitelikleri istemektedir. Açıkta bulunan pozisyonun gerektirdiği bilgi ve tecrübeye sahip, Açık fikirli ve katma değeri yüksek, Çalıştığı bankayı temsil edecek, Sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına uygun, Üniversite mezunu ve Yeni mezunlar ( Yeni mezun adayların münferit olarak işe alımında da, yine genel yetenek testleri ve mülakatlar sonucunda karar verilmektedir.), AlternatifBank işe alım esnasında, Şube yöneticisi ve İnsan kaynakları yönetisi ile mülakata girmektedir. Seçim süreci olumlu olan adaylar AlternatifBank ailesinin üyesi olabilmektedir. Ayrıca eğitimine devam eden bankacı adayları AlternatifBank ihtiyaçları doğrultusuna staj yapabilmektedir. AlternatifBank Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak için ve açık pozisyonlara bakmak için lütfen buraya tıklayınız. Bir önceki ilanımız olan, AnadoluBank Personel Alımı 2014 üde inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim