Albaraka Türkiye Geneli Personel Alımı

Albaraka Türk personel alımı yapıyor. Albaraka şubelerindeki çalışan eksikliğini doldurmak adına tüm Türkiye genelinde çok sayıda banka personeli alacak. Sizde Albaraka Türk çalışanları arasında yer alabilmek için, haberimizin devamını inceleyiniz.

Albaraka Türk bünyesinde bulunana tüm Türkiye genelinde şubelerinde personel eksikliğini gidermek adına çok sayıda alım yapacak. Alımı yapılacak olan personeller Genel Başvuru ilanı ile Albaraka Türk veritabanına kaydedilip oluşabilecek herhangi bir boş poziyon ihtimalinde alınacaktır. Yapacağınız başvurularda genel niteliklerinizi ve görev alabileceğiniz pozisyonu belirterek bankada oluşacak olan pozisyonda doğru bir şekilde yerinizi almanızı sağlayacaktır. CV nize bağlı olarak Albaraka Türk veritabanında doğru bir şekilde saklanacaktır. Alınacak olan personellerin eğitim seviyesi, Üniversite Mezunu, Yüksek Lisans Öğrencisi ve Mezunu, Doktora Öğrencisi ve mezunu olmaktadır. Herhangi bir tecrübe aranmayıp, tecrübeli veya tecrübesiz adaylarda başvuruda bulunabilirler. Başvuruda bulunacak olan Albaraka Türk personel adayları başvurularını 31 Aralık 2015 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

GENEL NİTELİKLER:

 - İletişim gabiliyeti gelişmiş olan adaylar,

 - Tecrübesiz adaylar için henüz 28 yaşını doldurmamış adaylar ( tecrübeli olan adaylar için bu yaş sınırı geçerli değildir ),

 - Askerliğini bitirmiş olan adaylar ( erkek adaylar için ) ,

 - Analitik düşünebilen adaylar,

başvurularını gerçekleştirebilirler.

Albaraka Türk Türkiye Geneli Genel Başvuru ilanına başvuruda bulunacak olan bankacı adayları, başvurularını alt kısımda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanarak gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s/genel-basvuru-tum-turkiye-is-ilani-i1323090/?&tmpsno=1&isaramalog=384305959&sirano=21&isaratipi=2

Editör: TE Bilisim