Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında olma yolunda önemli adımlar atan ve yatırımlarına ara vermeden devam eden Albaraka Türk Katılım Bankası açık pozisyonları için aralıklarla şubeleri ve genel müdürlükleri için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Albaraka Türk Katılım Bankası memur alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 25'e yakın pozisyon için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Albaraka Türk Katılım Bankası memur alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Albaraka Türk Katılım Bankası
Farklı Pozisyon Sayısı: 25'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Üniversite

ALINACAK POZİSYONLAR

Albaraka Türk Katılım Bankası kendi bünyelerinde istihadam etmek üzere 25'e yakın kadro için personel alımı yapmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar hangileridir?

Kredi Riski Modelleme Uzmanı
Pazarlama Uzman Yardımcısı
Avukat
Müşteri Deneyimi Uzmanı
BT Teknik Destek Personeli
Süreç Yönetimi Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı
Yazılım Destek Uzmanı/Uzman Yardımcısı
DevOps Mühendisi
Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı

BAŞVURULAR

Yukarıda Albaraka Türk Katılım Bankası memur alımına ilişkin olarak tüm detaylar ve pozisyonlar verilmiştir. Adaylar bu pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilmekte olup başvurular için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz. Buradan hem başvurular yapılabilmek de hemde nitelikler detaylı olarak öğrenilebilmektedir.

https://goo.gl/Jj2PPm
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim