Özer sermayeli olarak kurulan ve müşteri potansiyelini artırabilmek için uzun süredir çalışmalar yürütmekte olan Albaraka Türk Katılım Bankası yurt geneli büyük yatırımlar sürdürmekte ve açık pozisyonlar için sıklıkla memur personel alımı gerçekleştirmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası memur ve personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni gönderilen ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Albaraka Türk Katılım Bankası
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Albaraka Türk Katılım Bankası 10 farklı pozisyon için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ (TÜM TÜRKİYE)
İŞ ANALİSTİ
GENÇ ALBARAKA AKADEMİSİ
AVUKAT(TECRÜBELİ)
ENGELLİ PERSONEL-GENEL BAŞVURU
UYGULAMA YÖNETİMİ UZMANI
BT TEKNİK DESTEK PERSONELİ

Yukarıda Albaraka Türk Katılım Bankasının hangi pozisyonlar için atama yapacağı verilmiştir. Peki Albaraka Türk Katılım Bankası bünyesinde görev yapmak adaylar nasıl başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Albaraka Türk Katılım Bankası bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle sizler içi aşağı bölüme eklemiş olduğumuz linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonlar görüntülenebilir, nitelikler öğrenilebilir ve başvurular yapılabilir.

https://goo.gl/Jj2PPm
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim