Ülkemizin son zamanlarda en hızlı büyüme gösteren bankaları arasında yer alan Albaraka Türk Katılım Bankası açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Albaraka Türk Katılım Bankası memur alımı ilanları kurumca hazırlanmakta ve ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda pozisyon için şubelerde ya da genel müdürlüklerde istihdam etmek üzere banka memuru alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Albaraka Türk Katılım Bankası personel alımı yapacak.

İLAN BİLGİLERİ

Alacak Banka: Albaraka Türk Katılım Bankası
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 27

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Albaraka Türk Katılım Bankası 27 farklı kadro için banka memuru alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve memur alımına ilişkin detaylar nedir.

İş Geliştirme ve İnovasyon Uzmanı
Mobil Yazılım Uzmanı (IOS)
Sharepoint Yazılım Uzmanı
Kredi Riski Modelleme Uzmanı
Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı
Müşteri Deneyimi Uzmanı
Pazarlama Uzman Yardımcısı
Ağ ve Güvenlik Uzmanı
BT Kurumsal Mimari Analisti
Süreç Yönetimi Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı

BAŞVURULAR

Albaraka'nın alım yapacağı bazı pozisyonlar yukarıda verilmiştir. İlgili pozisyonlara başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilen linki takip etmesi ve müracaatlarını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Jj2PPm
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ